Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

Ενώ το πετρέλαιο κατρακύλησε στην τιμή των 67 δολλαρίων το βαρέλι, εμείς εδώ στην Κύπρο αγοράζουμε τα καύσιμα στην τιμή όπου το βαρέλι στοίχιζε 100 δολλάρια +.

Η λαομίσητη κυβέρνηση του Αναστασιάδη δεν πήρε ούτε ένα μέτρο για την μείωση της τιμής των καυσίμων διότι όσο είναι ψηλά η λιανική τιμή τόσο περισσότερο ΦΠΑ και λοιπούς φόρους εισπράττει.  Οι Κύπριοι πολίτες ως πρόβατα δεν αντιδρούν... ούτε και σ΄αυτή την ασυδοσία του ξενοκίνητου καθεστώτος Αναστασιάδη.

Είναι έρμαια της Προπαγάνδας της ξενοκίνητης κυβέρνησης ότι στον ιδιωτικό τομέα όλα ρυθμίζονται αυτόματα.  Απαντώντας στην προπαγάνδα του καθεστώτος εμείς λέμε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι ασύδωτος και γι αυτό η Κυβέρνηση πρέπει να θέτει τους κανόνες για να αποφεύγεται η ασυδωσία και η αισχροκέρδια.  Βέβαια την ασυδοσία και την αισχροκέρδια του Ιδιωτικού Τομέα επιβάλλει η Φασιστική (έτσι όπως την έχουν καταντήσει) Ευρωπαϊκή Ένωση, τα αφεντικά δηλαδή του Αναστασιάδη.

Είναι καθήκον όλων των πολιτών που δεν μασάμε από την προπαγάνδα των καναλιών που ελέγχονται άμεσα από τα μεγάλα συμφέροντα της Κύπρου να αντιδράσουμε επιτέλους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου