Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ

                                                                                                                                                                  Διαβάσαμε "έκπληκτοι" ότι το δικηγορικό γραφείο του Αναστασιάδη εμπλέκεται στην απαράδεκτη διαδικασία ξεπουλήματος των Κυπριακών Αερογραμμών ότι δηλαδή απέμεινε από αυτές.  

Είναι τόσο πασιφανής η εμπλοκή του Αναστασιάδη διότι όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως και το δημόσιο ΡΙΚ (που έρχεται και η σειρά του όπως έγινε στην Ελλάδα με την ΕΡΤ) διαφήμιζαν μια low cost εταιρεία ως τον κατάλληλο επενδυτή για τις Κυπριακές Αερογραμμές.  

Μετά την αποκάλυψη του "Φιλελεύθερου" και συγχαρητήρια γι αυτό στην εφημερίδα, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι το δημοσίευμα είναι αληθές.  Εμείς του απαντάμε ότι πρέπει να παραιτηθεί για όλα τα δεινά που προξένησε στον τόπο από την ημέρα που οι πολίτες πίστεψαν στα ψέμματα του και έκαναν το λάθος και τον ψήφισαν.  
Παρά την αισιόδοξη δήλωση του Προέδρου ότι θα παραιτηθεί, σίγουρα το σκάνδαλο θα κουκουλωθεί όπως είναι η συνήθης πρακτική.  

Οι Κυπριακές Αερογραμμές "κύριοι" κυβερνώντες πρέπει να εξυγιανθεί και να γίνει μια δυνατή δημόσια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου και όχι να ξεπουληθεί.  Με τις κατάλληλες ενέργειες, παρά τις εντολές της Φασιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης που μας μετέτρεψε σε αποικία, μπορούν να γίνουν κερδοφόρες και να αποδίδουν στον Κρατικό Προϋπολογισμό.  Απλά χρειάζεται σχέδιο και ανεξάρτητη διακυβέρνηση εθνικού σκοπού που θα μας απεμπλέξει από μνημόνια και Ευρώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου