Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Πολιτικός και δικηγορικός πόλεμος Αναστασιάδη - Παπαδόπουλου

Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τα δικηγορικά γραφεία «Νίκος Αναστασιάδης» και «Τάσσος Παπαδόπουλος», έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στη Κύπρο.
Μετά την αποκάλυψη ότι δικηγόροι του γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης» μετείχαν ως εκπρόσωποι της Rynair σε σύσκεψη για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών με ψεύτικα ονόματα, ήρθε στην επιφάνεια και εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Τάσσος Παπαδόπουλος» σε υπόθεση που αφορά σε σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ). Το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος» φέρεται να εκπροσωπούσε δύο εταιρείες οι οποίες βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων.
Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης όπως πάντα αποποιείταία κάθε ευθύνης για το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομα του, λέγοντας πως αποχώρησε μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας τάχα μου και δήθεν.  Σάπμπως και δεν τον ξέρουμε. Ωστόσο το γραφείο το διαχειρίζονται οι δύο κόρες του.  Όπως τον Υποργό οικονομίας που "δούλεψε" στις επιχειρήσεις του πατέρα του...

Επίσης ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι έχει αποχωρήσει από το γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος» από το 2011. Και σε αυτή τη περίπτωση το γραφείο το διαχειρίζεται η αδελφή του Αναστασία Παπαδοπούλου, ενώ ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ως συνεταίρος. Το μεσημέρι ανανεώθηκε η ιστοσελίδα και αφαιρέθηκε το όνομα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου