Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο κύπριος Υπουργός Οικονομικών "ξαναχτύπησε"!

Το τσιράκι της Τρόϊκα και του Σόϊμπλε στην Κύπρο ο Χάρης Γεωργιάδης "ξαναχτύπησε" με άρθρο του στην "Σημερινή". Στο άρθρο του, που όπως φυσικά αναμενόταν, υπεραμύνεται των δολοφονικών πολιτικών που επιτάσσει το μνημόνιο και βέβαια για την καταστροφή της Οικονομίας επιρρίπτει τις ευθύνες στην προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ο αντιπαθής και αστοιχείωτος υπουργός που θα έπρεπε ήδη να έχει παυθεί από τον Πρόεδρό του λόγω της ανθελληνικής του στάσης στο eurogroup, μας λέει ότι αν δεν πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια των πολιτών και αν δεν ξεπουλήσουμε ΟΛΟ τον δημόσιο πλούτο τότε "ροκανίζεται" η αξιοπιστία της Οικονομίας της Κύπρου.

Αγαπητέ μου κύριε! Η αξιοπιστία μιας οικονομίας δεν κρίνεται από το αν θα πάρουν οι Τράπεζες τα σπίτια μας ή αν οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ γερμανικές εταιρείες αγοράσουν τα λιμάνια, τον ηλεκτρισμό και το νερό της Κύπρου, αλλά από την εξυγίανση του δημόσιου τομέα και από την εξυγίανση του ιδιωτικού τομέα που είναι και αυτός διεφθαρμένος αφού διαπλέκεται με εσας τους πολιτικούς χρηματίζοντάς σας.  Η αξιοπιστία μιας οικονομίας κρίνεται από τις επενδύσεις που γίνονται άρα αυξάνοντας τον πλούτο της χώρας, μειώνοντας την Ανεργία και τα λοιπά... Επειδή όμως η κρίση τρέχει και η οικονομία δεν ανακάμπτει όσα ψέμματα και να λέτε περί του αντιθέτου, και επειδή επενδύσεις δεν γίνονται αφού δεν υπάρχει προγραμματισμός για το πού θέλετε να πάτε την Οικονομία τότε παραιτήσου και ας βάλει ο Πρόεδρος κάποιον ειδικό ώστε να τα κάνει αυτά που χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου