Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Θεωρώ ότι η μόνη λύση είναι η διόρθωση του λάθους που κάναμε ακουσίως και μπήκαμε στο Ευρω.  Το Ευρώ είναι το νόμισμα που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων κρατών της τότε Ευρωπαΐκής Ένωσης σημερινής Τοκογλυφικής Τυρανικής Γερμανικής Ένωσης.

Με τον προδοτικό νόμο περί εκποιήσεων από την κυπριακή κυβέρνηση του Αναστασιάδη οι Τροικανοί γενικότερα οι Γερμανοι και λοιποί καρχαρίες της Ένωσης θέλουν να μας πάρουν τις περιουσίες γιατί κάναμε δάνεια όταν είχαμε δουλειές και ήμασταν και συνεπείς.

Συνεπώς για να ξεφύγουμε από την Τρόικα και τους λοιπούς τοκογλύφους είναι επιτακτική η έξοδος μας από την Ευρωζώνη και η άμεση αποκατάσταση των σχέσεων μας με την Ρωσσία.

Λύση σαφώς είναι και η απομάκρυνση του Αναστασιάδη από την Προεδρία και η διόρθωση της λανθασμένης ψήφου που του έδωσαν οι Κύπριοι πολίτες κάτι που δυστυχώς δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και το Πολιτειακό Σύστημα.  Επίσης και η καταδίκη του ΔΗ.ΣΥ και όσους τον υποστηρίζουν από τον λαό.

Επίσης πρέπει να προσέξουμε τις πρακτικές προπαγάνδας που η Κυβέρνηση του Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ εξαπολύουν προς τους πολίτες μέσω των ΜΜΕ.  Πάντα πρέπει να είμαστε χίλιες φορές προσεκτικοί αν θα πιστέψουμε την είδηση που ακούμε ή ακόμα και βλέπουμε.  Η Έξοδος από το Ευρώ δεν σημαίνει ότι άμεσα θα λυθούν τα προβλήματά μας ΌΜΩΣ μετά από κάποιες δυσκολίες θα ανακάμψουμε και θα είμαστε κύριοι όπως πριν την εκλογή του Αναστασιάδη τουλάχιστον στο 72% της Κύπρου που μας απέμεινε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου