Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Πηγή Wikipedia.

Κατα το βιογραφικό του ο νυν υπουργος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ηλικίας 42 ετών δεν έχει δουλέψει στην ελεύθερη αγορά παρά μόνον στα κομματικά γραφεία του ΔΗΣΥ.  Αυτός ο άνθρωπος "διαπραγματεύεται" με την Τρόικα για τα οικονομικά του κράτους, και μετά μας απειλεί μαζί τον προϊστάμενο του Πρόεδρο Αναστασιάδη για τον επερχόμενο Αρμαγεδώνα που ενδεχομένως να έρθει αν δεν πουμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στους ξένους τοκογλύφους.  

Δείτε λοιπόν το Βιογραφικό του.

Ο Χάρης Γεωργιάδης, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1972, στη Λευκωσία. Σπούδασε στην Αγγλία, Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου αποφοίτησε το 1996. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Reading, μέχρι το 1998.
Εργάστηκε στον τουριστικό τομέα της Κύπρου. Στον ΔΗ.ΣΥ., υπηρέτησε ως Γραμματέας της Νεολαίας του κόμματος, ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. Αμέσως μετά ανέλαβε πρόεδρος της Οργάνωσης των Νέων Επιστημόνων του κινήματος. Στην συνέχεια, ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ., Νίκου Αναστασιάδη. Το 2009, διορίστηκε Εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, μέχρι την υπουργοποίησή του το 2013. Την ίδια περίοδο, συμμετείχε στον Τομέα Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΔΗ.ΣΥ.
Το 2011, εξελέγη Βουλευτής Λευκωσίας για πρώτη φορά. Μετά την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας από τον Νίκο Αναστασιάδη, παραιτήθηκε από την έδρα του για να συμμετέχει στην Κυβέρνηση.
Στις 2 Απριλίου 2013, τοποθετήθηκε Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, διαδεχόμενος τον παραιτηθέντα Μιχάλη Σαρρή.


ΕΡΩΤΗΣΗ:

Αν ήσουν επιχειρηματίας θα τον προσελάμβανες για Γενικό Διευθυντή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου