Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

Όπως έχουμε πληροφορηθεί το ΔΗΚΟ είπε τελικά ΟΧΙ στο νομοσχέδιο του Αναστασιάδη και των Τοκογλύφων περί εκποιήσεων,  άρα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το νομοσχέδιο της ξενοκρατούμενης κυβέρνησης του Αναστασιάδη δεν περνάει.

Όμως, η αλλαγή πολιτικής είναι επιβαλλόμενη άρα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις οι οποίες να είναι προς αυτή την κατεύθυνση.  Όταν λέμε αλλαγή πολιτικής εννοούμε τις πολιτικές ανάπτυξης της Οικονομίας όχι με επιδόματα αλλά με δημιουργία θέσεων εργασίας.  Αυτό όμως επιβάλλει την έξοδό μας από το Ευρώ διότι μένοντας σε αυτό το γερμανικό νόμισμα δεν μας επιτρέπονται οι πολιτικές ανάπτυξης αλλά μας επιβάλλονται πολιτικές κλεψιάς καταθέσεων και υποχρεωτική πληρωμή δανειων και οφειλών από τους ανθρώπους που τους έπλειξε η κρίση που δημιουργήσε η πολιτική της ΕΕ.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα οργανώσεις οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου.  Καλό είναι να είναι μαζική αυτή η συγκέντρωση και κυρίως να μην είναι μόνο μία, αλλά πολλές και μαζικές ώστε να πιεστεί ο Αναστασιάδης να παραιτηθεί πριν προκαλέσει περεταίρω κακό στην Κύπρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου