Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είναι σαφές πλέον ότι η καταστροφή της Οικονομίας ή αλλιώς η λεγόμενη οικονομική κρίση, είναι άμεσα συνηφασμένη με το Κυπριακό Πρόβλημα.  Οι Κύπριοι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ασχολούνται με τα οικονομικά τους προβλήματα και η Κυβέρνηση του Αναστασιάδη με το να κάνει όλα τα χατήρια στους αμερικανο-ευρωπαίους δανειστές υποβιβάζοντας περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Κυπρίων.

Πολύ σύντομα εάν η Βουλή ψηφίσει και τον νόμο περί εκποιήσεων τότε θα δούμε ένα πραγματικά εξαθλιωμένο λαό που θα έχει την ατυχία να τον κυβερνάει ο Αναστασιάδης.

Σήμερα ο άλλος ξενοκίνητος πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς συναντά στο περιθώριο της διάσκεψης του ΝΑΤΟ τον Ερντογάν.  Ο κύριος Ερντογάν υποστηρίζοντας τα συμφέροντα της χώρας του μας είπε ακριβώς τί θέλει.  Δυο κράτη στην Κύπρο ΟΜΩΣ ο φυσικός πλούτος του νησιού που είναι στη νότια πλευρά να είναι κοινός.

Ο Αναστασιάδης και ο Σαμαράς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα παραχωρήσουν, άλλωστε ο Αναστασιάδης που το περίπου 57% των πολιτών έκανε το ΛΑΘΟΣ να τον εκλέξει, μας είχε δείξει τις "αγαθές" του προθέσεις το 2004 όταν υποστήριζε μετά μανίας το σχέδιο Ανάν που προέβλεπε πάνω κάτω αυτά που θέλει ο Ερντογάν.

Η Ελληνική Κυβέρνηση καλά θα κάνει να μην πολυ ανακατεύεται με το Κυπριακό και η Κυπριακή κυβέρνηση αν το παγώσει, εως ότου παύσει η οικονομική κρίση διότι θα υποστούμε εκτός από την Οικονομική καταστροφή και την Εθνική Καταστροφή.

Ο Αναστασιάδης είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για το καλό των Ελλήνων της Κύπρου, άλλωστε εξελέγει λέγοντας ψέμματα, και αφού εξελέγει εφαρμόζει την ατζέντα του 2004.

Δυστυχώς όμως κόμματα και πολίτες που σκέπτονται δεν αντιδρούν δυναμικά ούτως ώστε να σταματήσει ο κατήφορος που μας σπρώχνει η διακυβέρνηση του Αναστασιάδη.

Ας προσέχουμε λοιπόν και να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου