Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ SHOW ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

Αφού ψήφισε η Βουλή αυτά που ήθελαν οι Ευρωπαίοι Τοκογλύφοι, και οι εδώ εντολοδόχοι τους δηλαδή η Κυβέρνηση Αναστασιάδη,  ο Αναστασιάδης έπραξε το αναμενόμενο να καθυστερήσει την υπογραφή των νόμων που παρείχαν μια έστω και μικρή βοηθεια προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.  Οι τοκογλύφοι από την πλευρά τους και είμαι σίγουρος με την συνεργασία της Κυβέρνησης του Αναστασιάδη απειλούν ότι δεν θα μας δώσουν την δόση.  Θέση μας είναι ότι θα πρέπει να αποχωρήσουμε από το Ευρώ και να μη συμμετέχουμε σε κυρώσεις και λοιπές βλακίες κατά της Ρωσσίας.

Όσο οι πολίτες όμως δεν αντιδρούν και δείχνουν με την σιωπή τους την ανοχή σε αυτά τα ανοσιουργήματα που επιβάλλονται από τον Μάρτιο του 2013 τόσο θα οδεύουμε προς τον γκρεμμό.

Τα μεγάλα κόμματα αφού ανεφώνησαν τους λόγους τους υπέρ του λαού ψήφισαν τις εκποιήσεις άρα πρόδωσαν τον λαό. Γυρίστε τους την πλάτη αλλά αντιδρώντας πρακτικά.  Ο λαός όταν είναι ενωμένος είναι παντοδύναμος και διώχνει τους δυνάστες του που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τρόικα.  Ναί δώσαμε λάθος ψήφο σε κόμματα που μας πρόδωσαν και ακόμα πιο λάθος ψήφο στον Πρόεδρο.  Αντιδρώντας δυναμικά είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους γιατί φοβούνται για τις καρέκλες τους.

Αντιδράστε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου