Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΚΟΝΤΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Στους Κυπρίους που είναι κάπως συνειδητοποιημένοι γίνεται σαφές ότι η πολιτική του Αναστασιάδη οδήγησε την Κύπρο στην καταστροφή και επειδή θα συνεχίσει την ίδια προδοτική πολιτική θα την οδηγήσει με σιγουριά στον όλεθρο.  
Είναι εξοργιστικό ότι ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανέχονται την Τρόικα να εγκρίνει τις εισηγήσεις τους για ένα νομοσχέδιο.  
Επιτέλους ας βρεθεί κάποιος να στείλει την Τρόικα και την τοκογλυφική και καταστροφική Ευρωπαϊκή Ένωση (Γερμανία) στο σπίτι τους.  
Είναι εντελώς απαράδεκτο ότι ακόμα συζητούν ένα νόμο για εκποιήσεις που είναι η συνέχεια των κακών που επέφερε η πολιτική του Αναστασιάδη αντί να το στείλουν στις καλένδες.  Κύριοι των κομμάτων δέστε τί έπαθαν τα κόμματα των μνημονίων στην Ελλάδα που έχασαν την δύναμη τους στους πολίτες και κατήντησαν μια χούντα.  Τα ίδια θα πάθετε και σείς και βέβαια ο Αναστασίαδης και η κουστωδία του που ονομάζει κυβέρνηση θα γραψουν άλλη μια μελανή σελίδα στην ιστορία της Κύπρου σε συνέχεια των προδοτικών απόψεων που είχαν το 2004.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου