Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Το ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος (Τούρκογλου είναι το πραγματικό του επώνυμο) είναι κατά πολύ κατώτεροι των εθνικών περιστάσεων είναι πασιφανές.  Οι δυο αυτοί άνθρωποι εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό με εντολές της Γερμανίας και της νεοφασιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Οι δύο αυτοί κυβερνήτες της μητροπολιτικής Ελλάδας εντέλλουν το στράτευμα της χώρας τους να αφήνουν τον τουρκικό πολεμικό στόλο να κάνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο και να φτάνει από τη Μύκονο και την Πάρο μέχρι το Σούνιο.  Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν προστατεύουν την Ελλάδα και περιμένουμε εμείς στην Κύπρο να ενδιαφερθούν για την Κυπριακή ΑΟΖ;  Αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν τόλμησαν να χαράξουν την ελληνική ΑΟΖ, θα στείλουν έστω και μια βάρκα στην Κύπρο;  Λογικά ΟΧΙ.

Θα προασπιστεί ο Βενιζέλος (Τούρκογλου είναι το πραγματικό του επώνυμο) τα εθνικά συμφέροντα της Κύπρου που άλλωστε είναι κοινά με της Ελλάδος; Όχι! Είναι ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας που έκανε ρηματική διακοίνωση προς το Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών εναντίον Κυπρίας Ευρωβουλευτού! Αυτό είχε να γίνει από τα χρόνια της Χούντας.

ΑΡΑ από αυτή την ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούμε να περιμένουμε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ.  Επιβάλλεται να αποδεσμευτούμε από τις Συμμαχίες του Αναστασιάδη με τους ιστορικά εχθρούς μας Αμερικανο - Ευρωπαίους και να δώσουμε ότι χρειαστεί στους Ρώσσους για να μας προστατεύσουν.  Οι Ρώσσοι χρειάζονται την Κύπρο στρατιωτικά και φυσικοί τους σύμμαχοι είμαστε εμείς οι Ελληνοκύπριοι γιατί έχουμε ΚΟΙΝΑ συμφέροντα.  Στη διεθνή πολιτική σκακιέρα υπάρχουν Συμφέροντα και όχι Διεθνές Δίκαιο (Δυστυχώς).

Ελπίζω κάποιοι από την Κύπριακή Πολιτική Ηγεσία να τα αντιλαμβάνονται αυτά και να πράξουν τα δέοντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου