Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Πηγή: www.makeleio.gr

Άνοιξε και επίσημα το Γραφείο Αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.Στα εγκαίνια του γραφείου συμμετείχαν ο πρέσβης της Τουρκίας στη Βουδαπέστη Σιακίρ Φακιλί, ο “υπουργός” Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της “κυβέρνησης” των Κατεχόμενων Ναμί Οζντίλ, Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στη Βουδαπέστη Βιλαγιέτ Γκουλίεφ, ο διευθυντής του Τουρκικού Πολιτιστικού Κέντρου Γιουνούς Εμρέ στην ουγγρική πρωτεύουσα Γιακούπ Γκιούλ και πλήθος προσκεκλημένων.
Ο “υπουργός” Εξωτερικών του ψευδοκράτους, δήλωσε προκλητικά πως: οι Τούρκοι της Κύπρου εδώ και πολλά χρόνια ζουν κάτω από απάνθρωπες κυρώσεις και απομονώσεις και ότι είναι πολύ μεγάλη η σημασία των πρωτοβουλιών αυτών για τους ίδιους, που αποσκοπούν στο άνοιγμα της χώρας τους στον κόσμο.
Και ο Σιακίρ Φακιλί εξέφρασε την ικανοποίηση τους για το άνοιγμα του Γραφείου Αντιπροσωπείας και την ευγνωμοσύνη τους προς την κυβέρνηση της Ουγγαρίας για τη στήριξη και τη συμβολή της.
Ο αντιπρόσωπος των κατεχόμενων στη Βουδαπέστη Αρίφ Αλτάϊ από την πλευρά του δήλωσε πως ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες τους σαν ψευδοκράτος, με τη λειτουργία της θεσμικής αντιπροσωπείας στη Βουδαπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου