Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ - ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ?


Το ότι ο Αναστασιάδης με την πολιτική του ούτως ή άλλως θα διακινδύνευε στην καλύτερη των περιπτώσεων να δώσει τον φυσικό πλούτο της Κύπρου που εννοείται ότι ανήκει στους Ελληνοκυπρίους στους Τούρκους ήταν σχεδόν βέβαιο.

Ο Αναστασιάδης με την πολιτική του που συμφώνησε με τους φίλους του και σύμμαχους και εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε και εξαθλιώνει την πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού.
Πού είναι όμως οι φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι του Αναστασιάδη τώρα που οι Τούρκοι ελεύθερα σουλατσάρουν στην Κυπριακή ΑΟΖ? Μα όπως ήταν φυσικό πουθενά.  Οι φίλοι του οι Αμερικάνοι??? Μα φυσικά πουθενά, βέβαια οι Αμερικανοί με τους Ευρωπαίους θα έρθουν σε λίγο καιρό με ένα σχέδιο Ανάν για να μας το επιβάλουν και είμαι σίγουρος ότι ο Αναστασιάδης όπως το 2004 θα προσπαθήσει να μας το επιβάλει.

Κύριε Αναστασιάδη, επειδή δεν είμαστε όλοι οι Κύπριοι τα ζώα που νομίζετε ότι είμαστε, καλά θα κάνετε να πάτε να γλύψετε τη Ρωσσία και να τους ζητήσετε συγνώμη για όλες τις πολιτικές που εφαρμόσατε εναντίον της Ρωσσίας σε αντίθεση με το αίσθημα των πολιτών που σας εξέλεξαν και να άραιτε και όλες τις κυρώσεις που επιβάλατε στη Ρωσσία.

Επίσης καλά θα κάνετε να παραιτηθήτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου