Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Ανκαι το Συγκρότημα ΔΙΑΣ που του ανήκουν τα ΜΜΕ ΣΙΓΜΑ TV, Ράδιο Πρώτο, sigmalive.com,και η εφημερίδα Σημερινή έχει μια πολύ φιλο - Αναστασιαδική στάση, και διαφημίζει το μνημόνιο με κάθε ευκαιρία ως "πατριωτικό" καθήκον βέβαια, σήμερα γράφει στην εφημερίδα Σημερινή ότι σύμφωνα με τον Ρώσσο Πρέσβη η Ρωσσία ενδιαφέρεται για αμυντική συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Με βεβαιότητα εάν η Κυπριακή Δημοκρατία προχωρήσει σε Αμυντική Συμφωνία με την Ρωσσική Ομοσπονδία βάζει μια ρήτρα σίγουρης διασφάλισης των συμφερόντων της στην Κυπριακή ΑΟΖ και της ευρύτερης ασφάλειάς της από την Τουρκία.  Το κατά πόσον ο Αναστασιάδης θα προχωρήσει σε μια τέτοια για την Κύπρο συμφωνία είναι αβέβαιο διότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάτι προς το συμφέρον της χώρας που προεδρεύει.

Να υπενθυμήσουμε σε αυτό το σημείο ότι από τις μεγάλες δυνάμεις ΜΟΝΟΝ η Ρωσσική Ομοσπονδία πρώτη από όλους καταδίκασε τις πολεμικές και εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι στην Ιστορία οι Τούρκοι κάνουν τσαμπουκάδες μόνον όταν έχουν πλάτες από πίσω, και επίσης ότι το 1974 αν δεν ηταν προδομένη η κατάσταση δεν θα έβαζαν πόδι στην Κύπρο.  Άρα ας σταματήσουν τα Κυπριακά ΜΜΕ να βομβαρδίζουν τον κυπριακό λαό να είναι ηττοπαθής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου