Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Στην Ελλάδα αυτές τις μέρες παρακολουθούμε μέρες που θυμίζουν το 1965. Παρακολουθούμε ένα πρωθυπουργό ο οποίος νομίζει ότι έχει γίνει ένα με την καρέκλα του, και μια γιγαντιαία επιχείρηση προπαγάνδας από όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ πλήν ενός.  
Παρακολουθούμε στημένες δημοσκοπήσεις για να χειραγωγήσουν την Κοινή Γνώμη, παρακολουθούμε άναυδοι καταγγελίες για δωροδοκίες βουλευτών ώστε να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Βρώμα και Δυσοδία γενικώς.  
Παρακολουθούμε απειλές από το Φασιστικό Διευθυντήριο των Βρυξελλών που διοικεί την φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να φοβήσουν τον Ελληνικό Λαό για να μην ψηφίσει, αν γίνουν εκλογές, αυτό που θέλει.  
Κοντολογίς παρακολουθούμε την πλήρη κατάρρευση ενός συστήματος που κυβέρνησε την Ελλάδα για 40 χρόνια και τώρα προσπαθεί να διασωθεί χρησιμοποιώντας όλες τις αθέμιτες μεθόδους.  Κρίμα, γιατί το καθεστώς της Ελλάδας καταστρέφει για χάρη της Γερμανίας και της  Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι έχει απομείνει στη χώρα ώστε να μπορέσει με μια άλλη κυβέρνηση να ανασυγκροτηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου