Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΛΗΝ ΔΗΣΥ

Για να ξέρουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε και στην Κύπρο, προδοτικό κόμμα του "άρρωστου" Προέδρου, καταψήφισε την αναστολή του νόμου περί εκποιήσεων, δυστυχώς η ψήφος είναι μυστική και δεν εξαιρέθηκαν και οι ψηφοφόροι αυτού του προδοτικού συνοθυλεύματος που λέγεται Δημοκρατικός Συναγερμός.  Όπως μεταδίδεται από το philenews.com:

Την αναστολή την ισχύ του νόμου για τις εκποιήσεις, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου ψήφισε σήμερα η Βουλή κατά την διάρκεια των εργασιών της τελευταίας για το έτος Ολομέλειας του Σώματος. Υπέρ της αναστολής ψήφισαν ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι, ΕΥΡΩΚΟ, Συμμαχία Πολιτών και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ζαχαρίας Κουλίας.
 
Πρόκειται για την πρόταση νόμου που κατέθεσαν από κοινού το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ και οι Οικολόγοι.

Νωρίτερα, η Ολομέλεια είχε απορρίψει πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για αναστολή της εφαρμογής της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις, μέχρι τις 30 Ιουνίου.
 
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ της αναστολής για ένα μήνα, ώστε να δοθεί χρόνος για κατάθεση και συζήτηση του πλαισίου αφερεγγυότητας. Ήδη έχουν κατατεθεί δύο από τα πέντε νομοσχέδια που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο και αναμένεται η κατάθεση άλλων τριών.

Ο υπουργός Οικονομικών έχει δεσμευτεί ότι η κατάθεση όλων των νομοσχεδίων θα γίνει εντός Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου