Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... Εμείς λέμε να μην πατήσει!

Όπως μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην Κύπρο με απειλητικό ύφος ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου, η Τρόϊκα δεν θα έρθει στην Κύπρο αντιδρώντας στην απόφαση της Βουλής του νησιού να παγώσει τον Νόμο περί εκποιήσεων.  Αυτή είναι η είδηση.

Όσοι καταλαβαίνουν που μπλέξαμε, μάλλον που μας μπλέξανε, οι συγκεκριμένοι τοκογλύφοι έχουν βάλει στο μάτι την πλήρη καταστροφή της Οικονομίας στο σκέλος ανθρώπινο δυναμικό ώστε να μετατρέψουν τους Κυπρίους σε δούλους.  Εδώ να σημειώσω ότι το Κυπριακό Ανθρώπινο Δυναμικό είναι από τα πλέον μορφωμένα στο Δυτικό Κόσμο.

Η πολιτική που επεβλήθει από την επάρατο Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστρεψε τον κορμό των οικονομικών δραστηριοτήτων του νησιού που ήταν οι υπηρεσίες.  Με την αύξηση των εμμέσων φόρων και την μείωση των μισθών όπως και την ραγδαία αύξηση της ανεργίας σκότωσαν την Οικονομία του Τόπου.

Σαφώς χρειάζεται ένας νέος προγραμματισμός για την Οικονομία που μόνο το ένα σκέλος του πρέπει να είναι ο Τουρισμός.  Ο Τουρισμός από μόνος του δεν θα μας σώσει.  Το πρόβλημα είναι ότι εντός του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούμε να κινηθούμε ώστε να αναπτυχθούμε και πάλι.  Με τα λίγα πιο πάνω στοιχεία θέλουμε να έρθει η Τρόϊκα??? Όχι Βέβαια! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΟΙ  ΑΧΡΕΙΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου