Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Πολλές φορές, σχεδόν πάντα αποκαλώ της Ευρωπαιϊκή Ένωση φασιστική.  Πάντα με δικαιώνουν τα ανάλγητα ανθρωπάκια που διοικούν αυτό το μόρφωμα αφού αφορίζουν την υπέρτατη δημοκρατιεπηκή διαδικασία που είναι οι εκλογές και επίσης παρεμβαίνουν ώστε να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να επηρεάσουν την ψήφο τους.

Το ίδιο συμβαίνει με την Ελλάδα.  Τρέμουν την ετυμηγορία των ελλήνων πολιτών και κάνουν τα πάντα ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην βγεί πρώτος, να καταβαραθρωθεί η Χρυσή Αυγή και να μην μπουν στην Βουλή οι ΑΝΕΛ.  Γιατί? Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή, διότι θα αναγκαστούν με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία να σταματήσουν τις γερμανικής εμπνεύσεως πολιτικές λιτότητες που εξυπηρετούν το μέγιστο κεφάλαιο και εξαθλίωσαν τους πολίτες κυρίως των χωρών του Νότου.

Σε αυτό το παιγνιδάκι βέβαια συμμετέχουν και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας που παρεπιπτώντος είναι καταχρεωμένα και χρησιμοποιούνται ως μέσα γκεμπελικής προπαγάνδας.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι καθαρά ναζιστικές και τελικά Ναζί είναι καθεστηκίυα τάξη και όχι η Χρυσή Αυγή.

Ένα σύστημα λοιπόν προσπαθεί να επιβιώσει και να συνεχίσει να εξουσιάζει την Ελλάδα παρά την ευθύνη του για την καταστροφή της Χώρας.  Την απάντηση θα πρέπει να την δώσουν οι Έλληνες πολίτες και μόνον!

Ένα σημαντικό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι πριν ψηφίσουν είναι ότι οι Ευρωπαίοι ψεύδονται ασυστώλως λέγοντας ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μια έξοδο έστω και μιας μικρής χώρας από το ενιαίο νόμισμα.  Ακόμα και η Μάλτα να βγεί από το Ευρώ, το Ευρώ θα διαλυθεί εκ των εξων συνετέθει.  Επίσης, κανείς δεν μπορεί να διώξει κάποια χώρα από το Ευρώ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μην ακούτε λοιπόν την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ είτε του διαδικτύου είτε του έντυπου τύπου είτε των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Ζήτω η Δημοκρατία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου