Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΔΩ ΠΑΡΙΣΙ...

Από makeleio.gr
Με το θάνατο όλων των δραστών που φαίνεται να είναι όλοι τους ή τουλάχιστον οι περισσότεροι φανατικοί ισλαμιστές φονταμενταλιστές που ένιωσαν θρησκευτικά θιγμένοι και πήραν τα όπλα της Ισλαμικής Επανάστασης -μέσα στο καταβυθισμένο από λαθρομετανάστες Παρίσι αλλά και στην Γαλλία των παράνομων αλλοδαπών- καθώς και τεσσάρων ομήρων έληξε το διπλό θρίλερ ομηρίας στη Γαλλία που ακολούθησε τη σφαγή στο περιοδικό Charlie Hebdo βυθίζοντας τη χώρα σε πρωτοφανές κλίμα τρόμου, βίας και αλλοφροσύνης.
Νεκροί είναι οι αδελφοί Σερίφ και Σαΐντ Κουασί, ύποπτοι για την επίθεση στα γραφεία της Charlie Hebdo, οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί σε τυπογραφείο στο Νταμαρτέν, στις παρυφές του βόρειου Παρισιού.
Νεκρός και ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε εβραϊκό σουπερμάρκετ στην περιοχή Βενσέν στο Παρίσι, μετά από ταυτόχρονη επέμβαση της αστυνομίας στα δύο σημεία.
Ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι σκοτώθηκαν τέσσερις όμηροι στο εβραϊκό παντοπωλείο. Ως προς τον αριθμό των ομήρων που απελευθερώθηκαν στο παντοπωλείο από ισραηλινής πλευράς υπάρχουν αναφορές ότι είνα 15. Ασφαλής φέρεται να είναι ο όμηρος στο Νταμαρτέν.
Λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, πάνοπλοι στρατιώτες και αστυνομικοί εισέβαλαν σχεδόν ταυτόχρονα στο τυπογραφείο όπου ήταν ταμπουρωμένοι οι αδελφοί Κουασί και στο εβραϊκό σουπερμάρκετ.
Στο Νταμαρτέν, οι δύο άνδρες βγήκαν πυροβολώντας τους αστυνομικούς.
Τα γαλλικά μέσα μεταδίδουν ότι ο όμηρος που κρατούσαν οι αδελφοί Κουασί είναι σώος, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
Νέο κάλεσμα προς τους Γάλλους για ενότητα απηύθυνε ο Φρανσουά Ολάντ σε σύντομο διάγγελμά του μετά τον τριήμερο εφιάλτη και το πρωτοφανές κλίμα τρόμου στο οποίο βυθίστηκε η χώρα. Συνεχάρη την αστυνομία και όλους όσοι συμμετείχαν στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας πως έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας και η Γαλλία πρέπει να παραμείνει σε επιφυλακή. Πρόκειται για την αποθέωση ενός βλαξ και κρετίνου πρόεδρου του Γαλλικού Έθνους που ψηφίζοντας τον ενέκριναν εκούσια την λανθασμένη επεκτατική πολιτική των Γάλλων λεγεωνάριων στα εδάφη της Συρίας και της Μέσης Ανατολής, έβαλαν την μύτη τους σε όλες τις παλιές αποικίες των ιμπεριαλιστών Γάλλων και ακολούθησαν την δολοφονική πολιτική των Εβραίων αλλά και των Αμερικανών απέναντι στην Παλαιστίνη, στον Κουρδικό Λαό αλλά και στους φιλήσυχους του Αραβικού Κόσμου που δεν ανήκουν απαραίτητα στις τάξεις των πολεμοχαρών του ISIS. Οι Γάλλοι υποτίμησαν το Ισλάμ εκτρέφοντας το στους κόρφους τους. Το πείραξαν κι αυτό τους δάγκωσε πνίγοντας την χώρα τους στο Αίμα. Με την διαφορά ότι ο γελοίος πρόεδρος που έχουν χρηματοδότησε μαζί με τους φίλους του τους Αμερικανούς αλλά και τους Γερμανούς πολλές φορές ομάδες ένοπλων Ισλμαιστών για να τους κάνουν τα θελήματα στον Κόσμο. Και τώρα τις αποκοτιές τους τις πληρώνει ένας Λαός που για το μόνον που έφταιξε είναι ότι ψηφίζει γελοίους ηγέτες και παλιάτσους της πολιτικής. Και κάτι ακόμα: Μόνον ένας Ολάντ θα χαρακτήριζε επιτυχημένη μια επιχείρηση με 4 νεκρούς ομήρους.
Ακόμη, ο γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι και ο ίδιος και ηγέτες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση ενότητας την Κυριακή στο Παρίσι. Αλλοίμονο…οι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου